
Det skal du bruge
- 2 centiliter Cuba Caramel (vodka)
- Cirka 10 centiliter grøn sodavand
- 1 centiliter roses lime, monin lime eller lignende
- Isterninger
Sådan gør du
- Kom isterningerne i et højt glas.
- Hæld Cuba Caramel og Rose’s lime i.
- Derefter fylder du resten af dit glas med den grønne sodavand.
- Server gerne drinken med et sugerør.
- Eventuelt pynt den med en skive lime eller lav en chokoladekant, så den minder om isen.
Champagnebrus drink kan også laves i andre varianter, den kan let laves alkoholfri eller man kan komme 2 centiliter galiano i, som et lille pift til smagsoplevelsen.
Champagnebrus er en klassiker
En all time klassiker der altid var at finde på diverse barer og diskoteker. Vi skriver “var”, da champagnebrus drink er udgået på samtlige drinkskort rundt om i landet. Desværre. Forbrugerrådet ulovliggjorde nemlig i år 2011 farvestoffet E104, som er at finde i den grønne sodavand. Men har du grøn sodavand liggende eller skaffet det fra Tyskland er det da bare igang. Som navnet så fint indikerer, er champagnebrus opkaldt efter isen af selv samme navn.
Hvad er champagnebrus?
En champagnebrus er en cocktail, der er lavet af champagne og sodavand. Den er typisk serveret i et højt, smalt glas og kan pyntes med en skive appelsin eller en kirsebær. Champagnebrusen er en populær drik til festlige lejligheder, fordi den er let, forfriskende og festlig at se på. For at lave en champagnebrus, skal du blot hælde en skål champagne i et glas og tilføje sodavand, indtil glasset er fyldt.
Du kan også tilføje en skive appelsin eller en kirsebær til glasset, inden du hælder blandingen i, så den får er endnu mere festligt udseende. Champagnebrusen er en sjov og nem måde at tilføje lidt ekstra feststemning til enhver lejlighed.
Hvornår serverer man champagnebrus?
Der er mange grunde til at servere champagnebrus til festlige lejligheder. For det første er det en let og forfriskende drik, der passer godt til mange forskellige begiveheder. Champagnebrusen er også en festlig og elegant drik, der kan tilføje lidt ekstra glamour til en festlighederne. Den er især populær til bryllupper, konfirmationer og andre store begivenheder, hvor den kan bidrage til at skabe en festlig stemning.
Derudover er champagnebrusen nem at lave og kan tilpasses til en række forskellige smagspræferencer ved at tilføje forskellige smagsstoffer eller frugter. Alt i alt er champagnebrusen en sjov og nem måde at tilføje lidt ekstra feststemning til enhver lejlighed – og så indeholder den ikke så mange procenter, hvilket gør den til et oplagt valg, hvis den festlige stemning ikke skal stikke af for hurtigt.