Du tror det måske ikke, men det er de færreste mennesker, der er født som vinelskere. Det kræver tid og læring at elske vin! Er du nybegynder i vin-gamet, kan det være en god ide at starte med nogle enkle og simple vine, der ikke skræmmer smagsløgene for meget. Leder du efter gode vine for nybegyndere? Så læs med herunder, eller på Gallovini.dk, og få en guide med 5 gode vine for begyndere.

Pinot Grigio

En af de mest populære vine på markedet er Pinot Grigio. Denne lækre hvidvin bliver drukket af både erfarne vinelskere og kræsne nybegyndere. Pinot Grigio hvidvinen er en lettere fyldig hvidvin, der ligger dejligt på tungen og bobler. Pinot Grigio hvidvinen nydes især med et dejligt måltid mad en let sommeraften.

Riesling

En anden yderst populær hvidvin på markedet er vinen Riesling. Denne delikate vin har en tør forsmag, men en sød og blød eftersmag. Riesling vinen er kendt for dens skarpe og sprøde citronsmag, der giver vinen en skøn fylde og surhed i munden. En af de største fordele ved Riesling vinen er prisen. Du kan nemlig få Riesling vinen for kun 149 kroner i dit nærmeste supermarked!

Pinot Noir

I modsætning til de tidligere nævnte vine, er Pinot Noir vinen en lækker og fyldig rødvin. Pinot Noir rødvinen er perfekt til en lørdagsbøf eller en hyggelig grillaften i haven. Rigtigt mange forelsker sig i Pinot Noir rødvinen – også selvom de på ingen måde er rødvinsentusiaster! Der er altså ingen tvivl om, at Pinot Noir rødvinen er den perfekte vin for begyndere.

Sant Thias

Er du hverken til rødvin eller hvidvin, kan Sant Thias rosevinen være lige noget for dig. Sant Thias rosevinen er en perfekt vin for dig, der ønsker en let smag af sommer og citrus. I modsætning til mange andre vine på markedet, føles Sant Thias rosevinen let og rar i munden.

Faustino Reserva

Sidst, men bestemt ikke mindst, er Faustino Reserva rødvinen. Selvom Faustino Reserva har en dyb og kraftig smag, er det en perfekt vin for nybegyndere – især for dig, der ønsker at eksperimentere med delikate rødvine. Faustino Reserva rødvinen har en billig pris på kun 80 kroner pr. flaske, og du kan derfor servere den for både venner og bekendte uden at spendere en hel bondegård.

Der findes mange gode vine for nybegyndere! Prøv dig frem og find den, der appellerer mest til dine præferencer og smagsløg.