Hvis du til festen knækker en tand på et drinksglas eller på anden vis, så får du her på siden nogle gode råd, som du kan have stor fordel af. Med vores gode råd til dig der knækker en tand til festen, så kan du nemlig hurtigere få den nødvendige behandling hos en tandlæge, og samtidig være sikret den helt rigtige behandling.

At knække en tand kan være smertefuldt, og derfor kan der være behov for en akut behandling af den knækkede tand. I så fald må du forlade festen, og hurtigt få en akut tid hos din tandlæge. Mærker du ingen eller få smerter, så kan du måske godt vente, men det afhænger af den konkrete situation.

Der kan også være æstetiske hensyn, der gør, at man er nødsaget til at få en mere akut tid, og hvor man ikke kan vente i ugevis. Gør derfor op med dig selv, hvad du har af ønsker og behov, når du skal beslutte dig for, hvornår du skal tage til tandlæge. Det er dog altid en god ide at kontakte din tandlæge hurtigst muligt.

Det vil nemlig give større sikkerhed for, at du ender med at få den rette behandling til tiden. Der kan være store konsekvenser ved, at man undlader at tage til tandlæge, og bare lader skaderne være. Det kan forværre skaderne, føre til mere omfattende behandlinger, og i sidste ende øge udgifterne til behandling hos din tandlæge markant.

Du kan se mere om tandlæger og deres behandlinger på https://www.facebook.com/tandlaegeforeningen/?locale=da_DK, og er du interesseret i at bestille en tid hos en tandlæge, så anbefaler vi at bestile en tid på Tandbro.dk. Her kan du både få akut behandling og bestille tid til en normal konsultation.