Det er snart weekend, og du får gæster på besøg og derfor har du købt ind til drinks, som dig og dine venner kan hygge jer med. I går alle sammen meget op i gode drinks, og nu er det blevet din tur til at vise, hvad du kan mixe sammen af lækre sager.

Du har derfor søgt på nettet og læst forskellige blogs om især gin, som du er særligt glad for. Og du har fundet frem til én, som lyder god, og som der tales om i rosende vendinger.

Så du tager ned i den lokale vinhandler og køber den til 350 kr.

Senere kommer du i tanke om at du også skal have noget at blande den op med, så du smutter lige forbi det nærmeste supermarked og køber nogle tonicvand til 5 kr. stykket, så er du klar til at mixe gin og tonic drinks til dig og vennerne.

Men hvad der starter godt, ender brat, da det går op for vennerne ved første mundfuld, hvilken katastrofal fejltagelse, du har begået. Nemlig det at ødelægge drinken ved at mixe en god kvalitets gin med en billig discount tonicvand.

”Giv din drink en forfremmelse med en luksus tonicvand i bedste kvalitet”, belærer dine venner dig, og det er en lære, du skriver dig bag øret, og fremover sørger for at efterleve ved kun at blande gin op med gode kvalitets tonicvand. Og det er her at Fever-Tree kommer ind i billedet.

Fever-Tree

En god luksus spiritus, bør man altid blande op med en mixer, der lever op til kvaliteten. Bruger man en discount mixer, kan man lige så godt bruge en dårlig spiritus. Hvis man sætter pris på kvalitet, skal der være en sammenhæng mellem tingene.

Fever-Tree har et stort udvalg af lækre kvalitets mixere, som gør det let at ”forfremme” din drink, så smagen virkelig kommer til sin ret. Og som også vil imponere vennerne meget mere end hvis man vælger at blande op med en billig sodavand til 5 kr.

Fever-Tree blev stiftet i 2004 af de to briter Charles Rolls og Tim Warrillow, som arbejdede inden for drikkevarebranchen, hvor de så en tendens indenfor, som de ikke helt kunne forstå.

Det var at der blev fremstillet massevis af luksus spiritus, som alle blev fremstillet ved brug af de fineste fremgangsmåder og med de bedste råvarer. Men når det kom til mixere, man kunne blande op med dem, så udvalget helt anderledes småt ud.

Derfor kom de på idéen at udvikle og fremstille deres egen luksus tonicvand i bedste kvalitet, nemlig deres: ”Premium Indian Tonic Water”. Der er sidenhen kommet masser af andre mixere til i Fever-Trees udvalg, hvor de har bibeholdt det oprindelige fokus på luksus og kvalitetsråvarer.

Ginger Ale – en kvalitets mixer med de lækreste råvarer

Én af dem, der er kommet til siden hen, er deres lækre og forfriskende Premium Ginger Ale, hvor der i vanlig stil heller ikke er sparet på hverken kvalitet eller råvarer. Fever-Trees Ginger Ale indeholder hele tre forskellige typer af den lækreste ingefær, man kan få på Jorden, som er kombineret med citrus, hvilket komplementerer den og gør den helt perfekt til mørk spiritus, såsom rom og whisky.