Ingredienser

  • 1,5 dl Aperol
  • 1,5 dl Cava
  • 2 appelsinskiver
  • Danskvand
  • Isterninger
Antal drinks: 1

Fremgangsmåde

  1. Tilføj Aperol og Cava i en kande
  2. Rør det forsigtigt sammen med en teske
  3. Hæld blandingen i et glas og fyld med isteringer
  4. Put en halv skive appelsin i hvert glas
  5. Servér med det samme
Tip:

I stedet for cava kan du bruge Proescco, cremant, sekt eller anden mousserende vin, som ikke er alt for sødt. Hvis du vil have en mildere drink, tilføjer du blot mere danskvand.

Om Aperol Spritz

Hvad rimer på sol og sommer? Det gør naturligvis Aperol Spritz. Det er en drink, som de seneste år er gået hen og fået nærmest ikonisk status grundet sin store popularitet. Den smager fremragende, og den emmer af sommer. Faktisk vil vi gå så langt at sige, at det ikke rigtigt har været sommer, hvis du ikke har fået serveret en iskold Aperol Spritz.

Aperol Spritz er en lækker og læskende drink, som ser fantastisk ud med sine smukke orange og røde farver. Det er nærmest umuligt ikke at få mundvand, når man ser en Aperol Spritz stå og glimte lokkende og læskende i solskinnet. Det er en drink, som smager af sommer. Den leder tankerne til grisefester på Costa del Sol i 60’erne, og det er den perfekte følgesvend på en sommerdag, hvor der ikke er andet end nydelse og afslapning på programmet.

Det er nemt at lave Aperol Spritz

Det bedste ved en Aperol Spritz er, at det er en drink, som er utroligt nem at lave. Det kræver kun to ingredienser – Aperol og mousserende vin. Du bør dog også pifte den op med en appelsinskive og nogle isteringer, så den bliver ekstra lækker og forfriskende. Hvis du synes, at den er lidt for stærk, kan du altid tilføje danskvand, hvis du ønsker en mildere procent.

Du blander blot ingredienserne sammen, hvorefter du har en lækker Aperol Spritz, som er klar til servering. Hvis den er for bitter, kan du desuden også tilføje danskvand, som bløder den en smule op. Alt i alt en fremragende drink, som du bestemt ikke må snyde dig selv for. Den egner sig også perfekt til en sommerdag på terrassen, når der kommer gæster på besøg – eller som en velkomstdrink til festen, der dog nemt kommer til at stjæle billedet.